Högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm

Vi erbjuder högklassig kontorsstädning i Stockholm med omnejd. De senaste tio åren har vi haft 100 % nöjda företagskunder – en siffra som vi är mycket stolta över

Kontorsstädning Stockholm

Lång erfarenhet av kontorsstäd i Stockholm

Städning på kontor i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av städning av kontor i Stockholm. Sedan starten 2006 har vi samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar effektiv kontorsstädning av hög kvalitet, som fungerar och gör nytta för era medarbetare. Ni kan alltid känna er trygga i att vi levererar högkvalitativt kontorsstäd.

Vi bevakar ständigt marknaden för moderna städmetoder och maskiner. Städrobotar och kombiskurmaskiner är bara några exempel. Vi använder alltid effektiva och energisnåla metoder för kontorsstäd, med kvalitet i fokus.

 

Kontorsstädning Stockholm​

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar att ni som kund blir nöjd med vårt arbete.
Vår kunskap och erfarenhet använder vi för att ständigt förbättra vårt arbete och nå upp till de mål vi har satt.

 • Alltid en kontaktperson nära till hands

  När vi träffas för kontraktskrivning får du kontaktuppgifter till den person som hanterar projektet. Med oanonnserade städkontroller från vår sida, samt kontroller tillsammans med er, ser vi till att alla aspekter av vårt arbete uppfylls i enlighet med de mål vi tillsammans satt upp.

 • Inomhusmiljö är det vi kan bäst

  Med lång erfarenhet av städning av hotell, butiker, trapphus och kontor är vi ett bra val för kunden som är ute efter rätt kvalitet till rätt pris. För Finexia betyder kvalitet att förutse samt uppfylla eller överträffa kundens behov av en ren och trivsam miljö. Är inte du som kund nöjd med vårt arbete är vi inte heller nöjda med vår insats.

 • Fortlöpande utbildning

  Vi ser det som självklart att vara uppdaterade med aktuella certifieringar, miljösynsätt och teknik inom städningen vi utför. Därför utbildar vi fortlöpande vår personal i dessa frågor.

 • Allt från flyttstädning till byggstäd

  Vi arbetar inom ett brett fält av städning, med vår största erfarenhet i inomhusmiljöer såsom hotellstäd, kontorsstädning och städning av butiker.

 • Medlemmar i Almega

  Vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna, vilket innebär att våra arbetare omfattas av kollektivavtal om löner och anställningsvillkor.

 • Med miljön i åtanke

  Vi bedriver ett aktivt miljöarbete med välmotiverade medarbetare. Vi ställer miljökrav på alla leverantörer och ger våra medarbetare den information och utbildning som krävs för att förstå och arbeta enligt denna policy.

Working Process

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus,
luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

What My Clients Says

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jenna Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Samuel Stevens

Beställ en städoffert från oss idag! Återkoppling inom 24 tim!

Vi levererar professionell miljövänlig Kontorsstädning  till företag i Stockholm.